Anđeo osvete

Anđeo osvete 40 epizoda

Santa zatekne Paulu kako se ljubi sa George-om. Uznemirena pita George-a zašto nije tamo gde treba da ode, kući sa suprugom. On odgovori da je ona ta koja treba da je sa Kanovima, a posebno sada kada prolaze kroz teške trenutke, jer vila ima novog vlasnika.

Santa ga pita ko je kupac, iznenađenje je veće nego što je mislila. George je kupio kuću i dao im šansu da ostanu u njoj, ali pod njegovim pravilima.

Barbara naravno odbija da da se povinuje željama svog muža. Ona želi da se odvoje što je pre moguće. Umberto i Fransiska daju drugo lice realnosti, govore joj da bi sada trebala da se pretvori u ljubaznu ženu, što Barbara nikada nije bila, i da zadovolji sve što George zatraži da ih ne izbaci.

Kasnije, Barbara pita svoju ćerku da li je istina da je imala vezu sa Vilijem. Ona odgovori da je to trajalo par nedelja, i da uprkos tome što je imao porodicu, ono što su oboje osećali, bilo je jako. Begonja prisluškuje krišom razgovor, Vili nije samo prevario Santu sa njenom (valjda) majkom, već i sa jednom Kano.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!