Anđeo osvete

Anđeo osvete 42 epizoda

Mara vise ne moze da kri´je istinu od Artura, koji se upravo probudio iz kome i zeleo je da je vidi i izjavi joj ljubav, on smatra da je nesreca druga sansa da bude srecan. Mara pozove Lazara unutra i predstavi ga kao svog decka, doda da je njihova veza pocela nakon sto je Arturo pao u komu. Zatim veli da ona zeli da bude srecna, ali ne zeli da se krije vise od nikoga.

Sa druge strane, Ines se pojavi u podrumu, uperi pistolj u Vilija i pita ga da li je on rekao njenom ocu o pravom ocinstvu njenog deteta. Sada njen otac sumnja da dete nije Santjagovo, sto moze da unisti njihov brak. Kada cuje da ce njegovo dete nositi prezime Kano, Vili poludi, zbog cega Ines povuce obarac, i rani ga.

Sa druge strane, Santjago oduzima oruzje coveku koji ga je potrazio da bi mu pomogao da se sakrije od Glorijinog bivseg muza. Pokazuje mu clanak iz novina u kom je porodica jednog coveka masakrirana od strane ljudi nekog dilera. Kako bi mu dokazao svoj identitet, daje mu cedulju svog identiteta, na kojoj pise da je njegovo prezime isto kao prezime porodice koja je u novinama.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!