Anđeo osvete

Anđeo osvete 48 epizoda

Willy se pojavi pred njegovim sinom, kaže mu da se vratio zbog njega i Sante, ali za sada se drži u tajnosti. Niko sem njega ne zna da je živ.
U Umbertovoj kancelariji, Panćo mu otkriva detalje istrage koju je policija otvorila protiv njega u slučaju Willy Delgado-a, optužbe Sante Martinez su ozbiljne. Kako bi ga skinuo sa vrata, Umberto mu pokazuje fotografije naoružanog Santjagova, u toku lažnog (valjda) posla falsifikacije dokumenata.

Posle, Panćo se pojavljuje na Santinim vratima, kako bi pokupio dokaze koje ona ima protiv Umberto Kana. Ona reaguje iznenađeno, kako je moguće da je bila odmah uhapšena kada je bila optužena za smrt njegovog šofera, ali sada kada tuži nekoga javno, policija se pojavljuje nakon par dana.

Ona mu daje mobilni sa snimkom u kom Barbara uznemirava Willyja, ali ga upozori da ima par kopija ako bude izgubio taj misteriozno, Panćo je razjareno pita da li ona sumnja u njegov profesionalizam. Santa kaže da će uvek sumnjati u svakoga ko je povezan sa Kanovima, kao i Visente Robledo, i on bi trebalo da plati za Willyjevu smrt.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!