Crna ljubav

Crna ljubav 25 epizoda

Nihan i Kemal se sastaju i mastaju o svitanju, kazu da su im zvona pred kraj otkucaja, da samo treba da sacekaju zoru kako bi poceli zivjeti svoj zivot.

Njihova sreca nije dugo trajala. Nihan dok je mahala Kemalu, Emir je sve gledao iz auta te sav ljut poziva Nihan u hotel i pocinje sa svojim ucjenama i pocinje muciti Nihan.

Kaze Nihan da grijesi jer svaki put od njega ode Kemalu a Nihan mu kaze kako mora tako jer voli Kemala. Emir joj na to odgovara da joj sad preostaje da nikad ne bjezi od njega vise te da joj je jedini spas da postane njegovom zenom i da mu se preda.

Pismo koje stiže od Emirove sestre, Asu, privucice Kemalovu pažnju i on ce odustati od dalje istrage. Emir ce saznati po pismu, da je njegova sestra i ucenjivac jedva ista osoba i još više ce se naljutiti i razbesneti.

Dok Kemal i Nihan maštaju, stiže snimak kod Emira u vezi one noci, koji ce preokrenuti celu kucu naopacke. Emir ce dokazati Ozanu krivicu.

Kada budu saznali Kemal i Nihan da je Ozan ubica, bice sokirani i razocarani Svaki slobodan trenutak Nihan koristi da ode Kemalu. I Kemal nema nista protiv toga.

Oni provode sate pune strasti i ljubavi. To sto Kemal i Nihan ne skrivaju svoja osecanja, izludjuje Emira.

Nihan kroz plac staje na prozor zgrade i kaze da ce radije umrijeti nego postati njegova, Kemala je pozvao Emir da dodju razgovarati i Kemal dolazi bas u trenu kada je Nihan stala na balkon i krenula da se baci sa balkona.

Kemal je doziva govoreci joj da ne skace. Da li ce Nihan ipak skociti sa zgrade???

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!