Crna ljubav

Crna ljubav 27 epizoda

Dok su Nihal i Kemal na putu ka svom novom životu, Emir shvata da nema Nihan i počinje da bijesni. Kad je saznao da su njih dvoje pobjegli, odmah počinje da ih traži.

Nihan ne može još uvijek da vjeruje da su pobjegli ali i dalje misli na Ozana. Međutim, Kemal je i na to mislio. Poslije bijega, za Ozana se otvara nova stranica života.

Novost o bijegu njih dvoje stiže i do porodice. Lejla saopštava novost Kemalovoj porodica, Huseinu i Fehmije i pokušava da ih ubijedi da razumiju Kemala.

Vildan i Onder saznaju da je Ozan nestao i puno su se zabrinuli. Dok Emir traži Nihan, ona je tako sretna kao nikada prije.

Kemal je znao da će Emir krenuti za njima. Kada bi trebalo sve da bude u redu i lijepo sada kada su pobjegli, desit će se nešto što će da preokrene sve u vezi Kemala.

Nihan je sretna ali uznemirena isto. Asu je slomljena zbog Kemalovog bijega. Kemal pokušava da umiri Nihan kako bi sve svoje muke zaboravila.

I pored Nihaninih briga, oni će da prežive lijepe trenutke. Emir udara u kamen gdje god da krene i nalazi se u situaciji iz koje nema izlaza.

Još malo je ostalo da Kemal i Nihan napuste zemlju i konačno budu sretni zauvijek. Dok oni sitno broje sate do svoje srece, pojavit će se neočekivanan prepreka za njih dvoje., sta li je u pitanju?

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!