Gospodja Fazilet

Gospođa Fazilet i njene kćeri 39 epizoda

Nakon što se Jagiz i Hazan spase iz opasanih Keriminih ruku, pokušavaju da svoje živote dovedu u red iako se to nakon svega čini jako teškim. Kerime se suočava sa Hazimom i Fazilet na vrhu zgrade na gradilištu i Kerime kaže pred Hazimom šta je Hazan uradila njenom sinu, kako je htjela njenog sina da zbode sa ledja. Hazan i Jagiz pokušavaju da razgovaraju nakon svega, ali ne znaju šta da kazu jedno drugome. Jagiz i Sinan se suočavaju kao dva zaljubljena brata, ali Sinanove riječi upućenje Jagizu, kako ga žali, jako pogađaju Jagiza. Hazim saznaje da su Jagiz i Hazan zaljubljeni jedno u drugo i odlučuje se da ih prati kako bi se uvjerio u to. Jasemin pravi svoj plan kada je Gokhan u pitanju i nakon što ga izvedu pred sud, odluka nije u njegovu korist.

Kerime nakon saznanja istine postaje jako povrijedjena. Hazan kaze Jagizu kako nece nikoga ostaviti tuznim te se povlace u stranu i ona i Jagiz kada je njihova ljubav u pitanju. Edze pita Hazan da li joj konačno priznaje da voli Jagiza? Gokhan kaze Jasemin da će se spasiti od nje. Gokhan i Jasemin dolaze u vilu i Jasemin mu saopsti da se neće nje moći spasiti nakon čega je Gokhan krene udariti ali njena mala kcerka Omru je u tom trenu zagrli sto Gokhana pogodi. Šta je Jasin čuo kada je ugledao Selin i majku dok potajno pričaju? Kako je Selin prevarila njenog Jasina sa optopološkom trudnoćom, vanmateričnom. Fazilet se nalazi sa Sinanom i kaze mu da ce uraditi onako kako ona kaže.

Dok Faziletin prepad stavlja Hazima i Sinana u tešku situaciju, obračun Fazilet i Kerime skreće svu Hazimovu pažnju na Jagiza i Hazan. Iako se Hazim rješava Kerime na svoj način, neće biti lahko da se oslobodi sumnji koje su ga obuzele. Dok Jagiz i Hazan bježe od zajedničkog suočavanja, oluja u njima im neće dati mira. Ali ne znaju da nisu sami u toj oluji. Hazan i Jagiz svim snagama pokušavaju da se drže dalje jedno od drugog, dok Jagizovo suočavanje sa Sinanom u vezi Nil nagovještava veliku oluju. Dok se Fazilet boji da će Hazim slijediti svoje sumnje, to što Edže stoji iza Hazan i Jagiza, zateže redove.Jasin saznaje da je sve laz, da je Selin gurnula Edze i da je izgubila bebu zbog nje, te da je 500 hiljada koje je Edze govorila da Selin laze, ipak Edze istinu govorila.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!