Pjesma života

Pjesma zivota 28 epizoda

Hulija saznaje jednu veliku istinu a to je da zapravo nije pobacila dijete vec da je ipak rodila. Nakon tog saznanja Hulija ne moze da vjeruje. Cak se desi jos jedno cudo da je i trudna ponovo. Hulija sazna od doktorice da su ostali neki problemi od prvog porodjaja sto je iznenadi. Nakon sto Mahir sazna za to odlazi do Bahar i pita je cije je to dijete misleci na malenog Mehmeda.

Kada sazna istinu on javlja Huliji da je ipak izgleda ona Mehmedova majka prava.Kako će Zejnep iskoristiti veliki adut koji je dospio u njene ruke? Hulija bira mjesto puno lijepih uspomena kako bi saopštila Kerimu sretne vijesti. Zejnep već duže vrijeme ima zagonetna pitanja u glavi vezano za Huliju. Pronašla je važan trag i riješila je da istraži to do kraja, sve dok ne riješi zagonetku.

Husejin i Melek će napraviti važan korak ka svom novom životu i naići će na potpuno neočekivanu reakciju. Filiz se upušta u ljubavnu aferu sa Džemom, uprkos upozorenjima od strane Mahira i Nurgul. Haluk kreće u akciju kako bi oteo Bahar od Melek, ali to će prouzrokovati razotkrivanje svih tajna iz prošlosti koje su dvije sestre krile. Hulija će u najsrtnijem trenutku upasti u strašnu sumnju.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!