Poyraz Karayel

Poyraz Karayel 66 epizoda

Meltem je osudjena i u pritvoru je. Dok njeni kuju plan kako da je izbave iz pritvora Meltem se najednom stvori ispred njih te im kaze da je najbolje da dok je budu prevozili u zatvor da ih prisretnu u putu i da je kidnapuju. Nakon toga oni se sokiraju jer su tek tada skontali da je Meltem zapravo pored njih..

Mumtaz se sokira kada vidi Poyraza kao i svi ostali koji nisu vjerovali Bahriju koji im je govorio da je Poyraz zapravo ziv. Poyraz odlazi da odradi jednu akciju. Prije toga se nalazi sa Bahrijem i Ajsegul te se njih dvoje pocnu svadjati a Bahri ih pokusava smiriti.

Pojraz će početi da vrši svoju dužnost u kući porodice Sajginar sa promijenjenim identitetom, što će šokirati Ajšegul. Ta tajna dužnost se neće dopasti ni Bahriju. Bahri sumnja da Pojraz krije nešto od njega i odlučuje da sazna šta je u pitanju.

Zulfikar je zabrinut za Meltem koja je smještena u bolnici i odlučuje da je otme iz bolnice. Počinje da pravi plan otmice sa Taškafom, ali očekuje ih iznenađenje. Pojraz je u potragu za organizacijom “Interferencije” i traži novinara Tanera koji je najvažniji trag.

Međutim, ne traži Tanera samo Pojraz. U potrazi za Tanerom Pojraz će se susreti sa neočekivanom osobom, u neočekivanom trenutku. Taj susret će potresti i Ajšegul i Pojraza.

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!