Prava zena

Prava zena 46 epizoda

Ruža se ne pojavljuje u zakazano vrijeme na večeri koju je Nikola organizirao u Ružičnjaku. Kum je osuđen pred Dragicom, Franjom i Natašom glumiti domaćina, u nadi da će do kraja večeri uspjeti doći do Dragičinog preuranjenog poklona. No, sve će iznenaditi posjet dviju žena koje će Nikoli upropastiti večer. Napet odnos Nikole i Nataše kulminira za večerom. Nikola shvaća da ih kumstvo neće zbližiti, no silno se trudi ostaviti što bolji dojam. Ruža ne namjerava doći na večeru, pa u Ružičnjak šalje Aleksandru kao svog izaslanika. Dragicu će razveseliti mala svađa između Nikole i Aleksandre, no sve će još više šokirati iznenadni dolazak Maje koja je na snimanju priloga s Harijem saznala da su Danijela i Nikola u vezi i da je Nikola rekao Danijeli da mu je ona kćer. Potpuno razočarana i izdana, prekida bizarnu večeru suočavajući oca s njegovim lažima.

Svi su u šoku! Dragica, naravno, uživa u raspletu situacije za večerom, Aleksandra shvaća da Nikola osjeća nešto za Natašu koja je, pak, ljuta na Nikolu zbog toga što je spavao s Danijelom, no to ne želi priznati. Bez obzira na fijasko s večerom, Ruža nastavlja s ulogom provodadžije pa poziva kumove Natašu i Nikolu da joj se pridruže na kušanju svadbenih torti. Nakon što je Mišo odbije, Barbara pada u očaj. Usamljena i potpuno shrvana pada u nesvijest od psihofizičke iscrpljenosti. Lidija je uvjerena da i je Maks djelomično kriv za Barbarino loše zdravstveno stanje.

Osim Miše, Barbarinom lošem zdravstvenom stanju kulminirala je i kombinacija Maksovih grubih riječi na račun izgleda i konzumiranje opasnih tableta za mršavljenje. Sva sreća što su Lidija i Eden na vrijeme pronašli Barbaru kako leži nasred seta showa. Na zadovoljstvo svih njenih prijatelja, Barbari je dobro. Oporavlja se u Ružičnjaku dočekujući goste. U posjet joj stiže i Mišo kojem je žao zbog nesretnog događaja. Želi preuzeti dio krivice jer ju je nekoliko puta odbio saslušati kada mu se željela povjeriti. U međuvremenu, Lidija načuje kako Maks planira zataškati cijeli incident oko Barbare, te mu odluči pokazati koliko njegove svakodnevne uvrede utječu na zaposlenike produkcije. Maks je ne želi slušati i nastavlja po starom, pa Lidija organizira pobunu na setu!

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!