Crna ljubav 10 epizoda

Kemal pita Nihan zasto se stvarno udala za Emira, da mu kaze pravi razlog. Da bi saznao cijelu istinu, Kemal će ići stalno za Nihan i postavljati joj pitanja od kojih ona ne može pobjeći.

U isto vrijeme, dok se čeka novost u vezi nesreće, igru koju je započela Nihan, ona je krije od Kemala. Zajedno će ukrasti par trenutaka, momenata, časova od života.

Tarik je odveo u bolnicu Ondera. Emir ostavlja sve planove i ne može razumjeti da će upasti u rupu koju je sam iskopao.

Emir počinje da traži Tarika prije policije i tako počinje da djeluje. Poslije nesreće, prvo što je palo na pamet Onderu je da da podršku Nihan i Kemalu.

Kemal ide prema tragu i neće primijetiti kako će pasti na čovjeka koji ga sputava. Haki od Zonguldak dolazi u Istanbul i ta novost najviše će obradovati Asu.

Asu samo misli kako da popriča sa njim i na taj način da se dočepa Kemala. Emir da bi se osvetio Kemalu, dovest će Tarika i Zejnep u zamku.

Zejnep će velikim koracima izaći iz te vatre. Emir je koncentrisan na Kemala i laž koju je krio godinama, bit će otkrivena, što mu ne ide u prilog jer Nihan pruža ruku Kemalu i Kemal će krenuti da ga zaustavi.

Da Kemal ne bi bio u opasnosti, Nihan će pronaći nešto u vezi one noći , što će biti dobar ključ za razotrivanje te laži.

error: Zabranjeno kopiranje !!