Crna ljubav 14 epizoda

Nihan na kraju ipak odlucuje da Kemal sazna za istinu koju je tolike godine krila od njega. Nihan će sve ispričati Kemalu, kao i za brak sa Emirom.

Nihan mu govori da Ozan neće moći preživjeti ni dan iza rešetaka i moli ga da se više ne miješa u to i prihvati kako jeste.

Kemal prvo pristaje ali kasnije nalazi nešto bitno u vezi one noći i nastavlja sa istragom dalje bez Nihaninog znanja. Nihan ne želi da bude sa porodicom koja ju je tolike godine lagala u vezi Lejle i donosi odluku da ode od kuće.

Želi da bude daleko od njih, i odlazi živjeti kod Lejle. Kod Lejle jedan neočekivani gost bit će pravo iznenađenje i ona i Kemal provode lijepo veče zajedno.

Emir shvata nakon provede noći u zatvoru da mu ime i status apsolutno ništa ne znače i to ga jako čudi. Nastavlja sa napadima na Kemala.

Počinje da gnjavi Kemala kako bi ga što više povrijedio. Kuje nove planove i baca se na njegovu porodicu. Odlučuje da više ne posluje sa Kemalom, a kome je spremio malo iznenađenje.

Kemal biva uhvaćen nespreman, i koristi svaku situaciju u svoju korist. Kemal uspijeva da pronađe važnu informaciju u vezi one noći, koja će pomoći Nihan da se konačno riješi Emira.

Kemal zaustavlja Emira i kaze da se drzi podalje od njega i Nihan. Emir zna na koju stranu ponovo da ide i kako da se osveti Kemalu.

Odlazi sa Zejneb i ona ga pita kamo idu na sta joj odgovara da ce saznati kada dodje vrijeme za to. Emir je odlucio da odvede Zejneb u hotel i da provede s njom vece i to i uradi na sta Kemal poludi kada ga nazove sestra placuci…

error: Zabranjeno kopiranje !!