Crna ljubav 15 epizoda

Zejneb izlazi iz hotela sva u suzama jer je ocito da je Emir dobio od nje sta je htio. Izlazeci iz hotela Zejneb placuci govori da je vjerovlaa Emiru.

Emir kaze da je ovaj put pobijedio Kemala. Kemal daje novu nadu Nihan. Ako nema lesa znaci da je moguce da nema ni ubistva. Zahvaljujuci Kemalu, Nihan je odlucna da otkrije sta se zapravo desilo one noci.

Pocinju zajedno da istrazuju Keren. Ali istraga je bez pocetka i kraja. Zejnep je slomljena i ima za cilj osvetiti se Emiru za to sto joj je uradio.

Neznajuci sta da uradi, ispricala je sve Asu. Asu neznajuci sta se tacno desilo, pokusava da zaustavi Zejnep u svojoj namjeri. Emir ceka da vidi sta ce biti dalje u vezi Zejnep.

Dok ceka, Tariku zadaje svoj najveci zadatak do sada. Galip saznaje da Vildan ima sestru i pronalazi nacin za upoznavanje.

I taj mali susret bit ce razlog da se pokvare odnosi izmedju Vildan i Galipa. Zejnep ne moze da kontrolise svoju zelju za osvetu Emiru.

U trenutku kada nadje kako stvarno da rani Emira, ne razmislja ni na trenutak vec odmah djeluje. Nada Kerema i Nihan da ce naci Keren pocinje da se gubi.

Medjutim, jedan mali predznak ce promijeniti sve. Toga ce se sjetiti i Emir i krecu u trku ko ce prvi stici do Keren. Pobjednik ce biti onaj ko prvi pokuca na njena vrata.

error: Zabranjeno kopiranje !!