Crna ljubav 17 epizoda

Zejneb dolazi i pred svima kazuje kako je i ona sada dio porodice Selin da se udala i da je sada Selin. Ozanova majka podere vjencani list i kaze da za nju taj brak nista ne predstavlja.

Emir uzima Zejneb za ruku i pita je da li se to ona tako njemu sveti a ona mu kaze da jos nije pocela sa osvetom, da je tek pocetak.

Nihan kaze Ozanu da pravi gresku ali on ne da to reci. Oznaova majka istjeruje Zejneb iz kuce i u tom trenu dolazi Kemal koji uzima Zejneb i nakon sto vidi da su svi izasli i Nihan, i njeni roditelji.

Kemal ih pita sta se tu desava i zasto tako izbacuju Zejneb a Nihan mu kaze da su se Ozan i Zejneb vjencali. Kemal je bez rijeci i udara glavnog koji je bio odgovoran da cuva Zejneb ali koji je nije uspio sacuvati.

Kemal kaze Nihan da je dosta da skine taj prsten jer je mnogo voli, predlaze joj da odu i svima kazu sve. Kaze hajde da ovu zavjeru zakopamo u proslosti.

Zbog Kemala, Zejnep se vraća očevoj kući. U očevoj kući bit će prava oluja. Kemal i Tarik će se posvađati zbog Zejnepinog braka.

Nihan i Kemala taj brak sputava da ostvare svoju nemoguću ljubav. Zbog prošlosti Emira i Zejnep, Nihan će posumnjati u prave namjere tog braka.

Mučit će se mislima i donijet će odluku da sve ispriča Kemalu. Zejnep i Ozan će imati puno problema od strane obje porodice.

Sa druge strane, Zejnep bit će puno teško da živi sa Nihaninom porodicom. Emir zbog Zejnepine nepromišljenosti odlučuje da izvadi svoj najveći adut.

Slike njega i Zejnep na putu su da dođu Kemalu u ruke. Kemal i Nihan pokušavaju da uhvate Karen i njenog muža koji bježe iz Istanbulu na aerodromu.

Ali nisu računali na Emira. Za to vrijeme dok se Kemal i Nihan spremaju da uklone sve prepreke na njihovom putu, dobijaju jednu vijest koja će biti važnija od svih njihovih planova.

error: Zabranjeno kopiranje !!