Crna ljubav 18 epizoda

Kemal i Nihan pokušavaju da uhvate Karen i njenog muža koji bježe iz Istanbulu na aerodromu. Ali nisu računali na Emira.

Za to vrijeme dok se Kemal i Nihan spremaju da uklone sve prepreke na njihovom putu, dobijaju jednu vijest koja će biti važnija od svih njihovih planova.

Sa audio snimkom, kojeg je dobio Kemal, počinje hladan rat između njega i Emira. Emir dobro otvara oči nakon saznanja da Kemal i Nihan istražuju u vezi one noći.

On se sveti tako što će prvo odvesti Nihan van grada. To će ujedno biti i jako opasno po Nihan a i po samog Kemala. Nakon onoga što se desilo sa Ozanom, Zejnep dobija prvu bitku u svojoj novoj porodici.

Jedino Vildan nije spremna da prihvati poraz. Zejnep prihvata pomoć u ratu sa Vildan od svog brata. Kemal prati svaki Emirov korak i tako stiže do Karen.

Ali, ispred njega stoji još jedna prepreka kako bi saznao istinu od Karen. Dok je Kemal sve bliži istini, Emir osmišlja novu igru.

Lejla se bori sa Vildan oko kuće u kojoj je provela cijeli svoj život i upadaju u zamku. Lejlu i Nihan na ulici sačeka iznenađenje i bit će im jasna zamka u koju su upale.

Kemal i Nihan dolaze do kraj istraživanja istine u vezi one noći. Jedan ih korak dijeli do istine. Čovek koji sve zna, opet će izmijeniti sudbinu dvoje zaljubljenih.

Kemal Mesudu govori da stane sa autom da mora vidjeti nekoga. Kemal pita Nihan da li je spremna, ona ga pita za sta a on joj kaze da napokon okoncaju rat.

error: Zabranjeno kopiranje !!