Crna ljubav 19 epizoda

Nihan i Kemal saznaju da je Karen mrtva. Čim je Karenin muž preuzeo krivicu na sebe, onda je jasno da je Emir umiješan u ubistvo.

Kemal se boji jer istraga postaje sve opasnija i moli Nihal da odustanu od istrage i da se neko vrijeme ne viđaju. Nihan se ne dopada ta ideja o rastanku ali nema drugog izbora sem da pristane.

Kemal to radi samo da ne bi doveo u opasnost Nihan, pa je na taj način drži dalje od sebe a on i dalje nastavlja istragu zajedno sa Zehirom.

Nihan provodi tužne dane bez Kemala. Kemal je stavlja pred izbor. Na kraju, pojavljuje se šansa da bi oni i dalje mogli da nastave da se viđaju bez ikakvih prepreka.

Kemal je ubijeđen da je Taner upetljan u Emirovu igru i hoće natjerati Tanera da prizna. Na kraju ga čeka iznenađenje.

Tarik pada u depresiju kad shvati da je ubio nekog i traži utočište kod Banu. U domu Sezenovih, Zejnep pokušava da učvrsti svoju poziciju.

Ona instistira na svadbi. Ta vijest će izludjeti Vildan. Jedini problem je što je Zejnep sama. Pokušat će da ubijedi svoju porodicu da promijene mišljenje i dođu na svadbu, ali svi su protiv, posebno Kemal.

Međutim, na dan svadbe Kemal mijenja svoje mišljenje. Uoči svadbe, probat će da sazna istinu i konačno riješi misteriju u vezi one noći.

error: Zabranjeno kopiranje !!