Crna ljubav 20 epizoda

Kemalu otvara vrata njegov brat koji odmah okrene ledja ali ga Kemal uzima za ruku i kaze mu da saceka. Kemala je iznenadilo to sto mu je Traik otvorio vrata te misli da je i to jedna Emirova igra,Nihan i Kemal se nalaze kod Lejle i Nihan njemu kaze da ne bi trebali biti na jednome mjestu jer je bas to ono sto Emir zapravo zeli te se dogovore da se drze podalje jedno od drugoga dok se brak izmedju Emira i nje ne okonca.

Nihan odlazi od Lejle i Kemala i Lejla pita Kemala sta se desilo a on joj kaze da se moraju razdvojiti dok se ne razvede. Nihan su oteli tu informaciju dobije Kemal.

Nihal i Kemal nedostaju jedno drugome ali zbog Kemalove odluke da se udalje na jedno vrijeme, dolazi do zahlađenja.

Svaki Nihanin pokušaj da se sretne sa Kemalom i ispriča mu svoja osjećanja, bit će prekinut od strane Kemala.

Zejnep počinje da sumnja u validnost braka Nihan i Emira i pokušava da skupi sve male tajne u porodici, kako bi mogla da iskoristi kasnije kao oružje protiv Emira.

Rok da Lejla napusti kući je pri kraju i Kemal je dovodi kod njega u kući. U međuvremenu, Kemal prima vijesti od Hakija, koje će ga u potpunosti preokupiti i usmjeriti svu pažnju prema Nihan.

Međutim, ono što će se desiti, u potpunosti će ih poremetiti. Nihan kidnapuju nepoznati ljudi. Emir i Kemal počinju istragu svako na svoj način i dolaze do imena koje će biti iznenađenje za obojicu.

Kemal krivi samog sebe za ono što se desilo u vrijeme kada su se udaljili jedno od drugo, a Emir pronalazi krivca u sebi zbog otmice.

Za to vrijeme, Nihan pokušava da preživi. Dok je Emir kao lud traži, Kemal koristi sve svoje metode u pronalaženju Nihan.

Njih dvoje se takmiče ko će je prvi naći. Vremena je malo a pištolj je prislonjen na Nihanino čelo.

error: Zabranjeno kopiranje !!