Crna ljubav 21 epizoda

Kemal poljubi Nihan nakon toliko vremena i kaze joj da je jednostavno ona njegova sudbina. Nihan sva blista dok je Emir sav ljut i uzrujan i pita se gdje mu je zena.

Nihan kaze Kemalu da je i on njena sudbina. Emir govori Nihan da ce se drzati sto dalje od Kemala inace ce se kajati i boljet ce i nju i njega svaki tren njegove osvete.

Emir ponovo koristi Zejneb te nakon toga nazove Kemala kome kaze nesto sto ce Kemala rasplamsati…Kemal i Nihan opijeni od ljubavi jer su konačno zajedno.

Ali, istina neće dozvoliti da im trenutna sreća dugo traje. Vrijeme njihove ljubavi je ustvari vrijeme njihovog rastanka.

Dok Emir Taneru daje instrukcije, Nihan se već vratila kući. U kući je pukla bomba zbog Nihaninog nestanka, ali će to otvoriti novi put za Zejneb.

Zejneb sprovodi istragu kako bi saznala šta se dešava između Emira i Nihan. Emir će još više poluditi i postaje bijesan, ljubomoran na Kemala zbog toga što je on spasio Nihan.

Emir se sprema da naškodi Kemalu. Nihan i Kemalu tek predstoji borba. Tarik pokušava da dokaže svoju nevinost, ali svi tragovi vode do njega i to još više komplikuje situaciju.

Asu je odlučna da osvoji Kemalovo srce, uprkos onome što je čula. Sa druge strane, Nihan razmišlja da Asu znači nešto više za Kemala.

Kada Galib i Vildan krenu na put, ona će shvatiti, zbog čega je toliko zeljela da kupi tu kuću.Sa druge strane, Lejla se brani od ratovanja sa Vildan.

Zejneb ima prvi adut u svojim rukama protiv Emira. Kemal je upao u zamku koju mu je spremio Emir. Odatle se neće tako lahko spasti.

error: Zabranjeno kopiranje !!