Crna ljubav 22 epizoda

Kemal i Nihan se srecu pored auta i Nihan ga gleda pomalo ljutito ali on nju s puno ljubavi i osmijeha. Nihan mu govori da je ne gleda tako a on joj odgovara da je morao tako postupiti jer je on njegov brat koji je u nevolji te da mu je morao pomoci.

Kemalovog brata privodi policija a Kemal srece Emira koji mu se smije u facu. Kemal je ljut. Kemalova porodica dolazi da isprati sina u zatvor.

On ulazi u celiju. Tarik nije kriv i kaze da ce se sve srediti jer on nista nije napravio. Kemala slomije to kada dozivajuci brata ispred policije dobije odgovor da on nije vise njegov brat te da ga tako ne zove i pozdravlja se sa Emirom umjesto njim..

Kemal je bez rijeci.Emir, nakon Tarikovog hapšenja iskorištava svaku priliku kako bi spriječio na svaki način Kemala.

Iskoristit će Kemalovu porodicu kako bi ga ranio.Ali, nije svjestan da vatru koju je zapalio neće moći tako lahko da ugasi Kemala.

Kemal odlučuje da rani svoj najvećeg neprijatelja njegovim oružjem. Razotkrit ce i druge tajne a ne samo tajnu u noći nesreće.

Emir ima skrivenu prošlost.Vildan, koja se ne može pomiriti brakom Zejneb i Ozkana, koristi razne metode i svaku priliku da ukloni Zejneb iz njihovih života.

Njoj se bliži svaki korak da otrkije istinu zbog čega se Zejneb udala za njenog sina. Od sada pa nadalje, Zejneb će svakim danom dobijati nož u leđa čim se okrene.

Kemal je sve bliži da otrkije Emirovu najveću tajnu a društvo će mu praviti Nihan i Zehir. Svaki trag na koji naiđe, otvarat će mu svaka sljedeća vrata koja vode do još veće tajne.

Emir, misleći da je postavio Kemala na koljenima, zamijenit će mjesta jer će Kemal djelovati između dva ljuta neprijatelja.

error: Zabranjeno kopiranje !!