Crna ljubav 23 epizoda

Kemal odlazi do Emira i saopstava mu vijest da ima brata a Emir za to nije znao. Kada Emirov otac sazna da je Kemal otisao do Emira i da mu nesto pokusava reci kaze mu da sebi previse dopusta ali mu Kemal odgovara da je tek poceo.

Emir, sav ljutiti ga upita da li je istina da ima brata? Kada Emir shvati i skonta da su ga cijelo vrijeme lagali i da zaista ima brata, udara oca.

Kemal im samo kaze da ima mnogo razloga za osvetu i da ce ih sve izmiriti kako bi okoncali sve to i odlazi od njih. Nihan je odlučna u odluci da nađe video snimak o kojem je pričao Taner.

U firmi svi zele da Asu i Kemal budu na celu odbora.Emir nije pri sebi i polahko gubi kontrolu. Zejneb je samo to čekala i uz podršku Asu, počinje da djeluje još mudrije.

Odnos između Emira i Zejneb bit će dokaz da se stvari u toj porodici počinju mijenjati. Paket koji će dobiti Nihan, promijenit će sudbinu njenu i Kemalovu.

Paket je ključ njihove slobode. Da bi izgradili svoju zajedničku budućnost, moraju napraviti korak nakon kojeg nema više vraćanja nazad.

Asu govori Kemalu da zeli da zivot provede s njim i da njegova osjecanja prerastu u osjecanja kakva i ona ima, ali Kemal joj kaze da ne ceka jer taj dan nikada nece doci..

error: Zabranjeno kopiranje !!