Crna ljubav 24 epizoda

Emir je pozvao svoju ljubavnicu i to u kucu te odlazi u svoju sobu i pocinju trenuci intimnosti njihove. Nihan dolazi kuci i pita da li je dosao Emir ali joj kucepaziteljica kaze da jeste dosao i da je rekoa da ga niko ne ometa.

Nihan odlazi do njegove sobe ali su vrata zakljucana. Da li ce Nihan vidjeti Emira u krevetu s drugom? >Dolazi Nihan kod Emira i kaze mu da se ocito nasao u vatri jer su ga okruzili sada, s jedne straneona, s druge Kemla a sa trece strane njegov brat.

Nihan pokazuje Emiru usb koji ga vodi pravo u propast. Nihan daje Emiru da pusti snimak na kojem sve vidi i kaze mu da ga napusta i da je njihovom braku dosao kraj. Na kraju mu doda i to da je tu njegov tuzni kraj i odlazi od njega.

Kemal uzima Nihan za ruku i kaze joj da ce se Emir ugusiti u vlastitim mukama te ce napokon doci kraj njihovom rastanku. Lejla se boji za sve sto se desava, kaze Nihan i Kemalu da se boji Emirovog odgovora na njihovu hrabrost.

Tarik, bas Kemalov brat dolazi po Nihan po naredjenju Emira ali ga odcekuje Kemal udarcima na sta mu Tarik uzvraca pistoljem.

Tarik vadi pistolj a Lejla i Nihan se gledaju, ne mogu vjerovati svojim ocima te Nihan pritrci prema Kemalu i Tariku i pita Tarika sta to on radi. Cuje se pucanj.

error: Zabranjeno kopiranje !!