Recept za ljubav 10 epizoda

Naz i Firat se ni na koji način ne mogu osloboditi uticaja onoga što su morali da izdrže. Naz nastavlja da igra igru osvete protiv Firata i preplavljena je mržnjom, ali u isto vrijeme ljubav ne jenjava. Firat se vratio u restoran i takođe se ne povlači, ali Naz namjerava da ga istisne.

Kao rezultat toga, počinje pravi sukob između para. Samo se Firat pokazao kao jedini spas za restoran. Iz nekog razloga, on ne dolazi u zakazano vrijeme. Naz je već htjela da pozove Tajlana i zamoli ga za pomoć. Ali Firat je ipak došao i, kao što je obećao, donio sav novac.

Ovo je bilo veliko iznenađenje za Naz, ali se zahvalila Firatu i rekla da im je spasio živote. Ali Firat je spreman dati novac samo pod jednim uslovom, što nije bilo nimalo iznenađujuće za Naz. Sada samo treba da sazna šta Firat želi.

Naz pokušava da se pretvara da Firat nikada nije bio u njenom životu, ali uspijeva samo uz velike poteškoće. Čim se zajedno nađu u kuhinji, to se pretvara u pravu katastrofu, od koje drugi mogu patiti. Firat je pitao Naz da li je imala osjećaj kada je htjela da ode i ostane u isto vrijeme.

error: Zabranjeno kopiranje !!