Recept za ljubav 13 epizoda

U finalnoj epizodi Naz ljubi Firata, vraćaju se sjećanja…Firat zbog Tajlana odlucuje napustiti restoran i ostaviti Naz. Kamo sreće da smo se sreli u drugačijim okolnostima riječi su Firata. Trenutak kada Firat pomaze u bjekstvu Naz i to saznaje Firatova sestra te odlaze u potragu za njima. Njegova sestra dolazi kod Naz i Firata i pita ga sta se tu dešava.

Firat se pravi da ne zna ko je. Svi gledaju u njega. Naz prica s nekim na telefon i kaze da je Firat spasio. Firat na poslu pita Naz sta je mislila pod tim da nesto zna. Naz mu kaze da joj je opet prišao da bi se osvetio Tajlanu. Tada je Firat ispusti iz ruku i ona pada na tlo.

Nakon toga Firat odlazi do Tajlana i premlati ga i vraca se kod Naz po poljubac govoreći kamo sreće da je bilo sve drugačije, da su se upoznali u drugim okolnostima.. Iako se Firat pozdravio sa Naz, dolazi dan njegovog vjenčanja za koje on i ne zna. Svi ga spremaju za vjenčanje a on uporan pita čije je vjenčanje, ne znajući da je njegovo…Naz i Firat se vjenčaju i ostaju zajedno zauvijek..Kraj serije

error: Zabranjeno kopiranje !!