Zarobljeništvo 120 epizoda

Orhun je održao očekivani govor i izvinuo se Hiri. Hira je uz izvinjenje rekla da njena ogorčenost neće nestati tako lahko. Naravno, Orhun nije očekivao ovakvu reakciju. Također je odvojeno uništen.

Nurşah će opet biti ta koja će sustići zaostatak. Reći će Hiri da je bratu jako žao i zatražiti posljednju šansu u njegovo ime. Kao rezultat toga, Hira oprašta Orhunu. Rašid je konačno našao svoju nevolju!

Nakon nasilja koje je primijenio na Meryem, njegna majka je ubola Rašita. Hajde da vidimo da li će Rašid umrijeti ili biti povrijeđen. Hoće li Merjem preuzeti krivicu ili će krivicu preuzeti Kenan, koji je upao u srce incidenta?

Tek što su se njih dvoje nasmijali nekoliko sati, ponovo su počeli sanjati. Činjenice ponekad mogu pogoditi ljude kao šamar. Njihov entuzijazam ostao je u njihovim usjevima.

Odnosi između Merjem i Kenana imaju veliku težinu. Dakle, čini se da su sve mogućnosti zatvorene. Stalni događaj, stalna nesreća i stagnacija. Orhunov i Hirin odnos je suprotan od ovih, njihov je dinamičan.