Zarobljeništvo 51 epizoda

Danima smo sa radoznalošću čekali da vidimo oblik Orhunovog lica kada sazna da je Hira zaista nevina. Očekivana scena je stigla. Hira je nevina i Orhun bey žali! U posljednjih nekoliko epizoda serije, Hirino mučenje postalo je nepodnošljivo, a i publika je bila sita. Edina dominacija nad Hirom je premašila dozu.

U krizi rođendana u prošloj epizodi, ovaj put je Eda ta koja je sve pokvarila. Misleći da je Hira ubica, Eda lomi lonac po lonac sa samopouzdanjem podrške koju je dobila od Orhuna. Na kraju, Orhunovo srce je slomljeno. Eda se također stidi kod kuće. Dok Eda ne može dobiti ono što želi, istine koje će Orhun saznati pogodit će ga jedna po jedna.

Orhun je sada u fazi kajanja! Hira će dobiti ključ slobode! Dimna zavjesa ispred Orhuna će biti podignuta i na njega će početi djelovati Hira. Konačno će Orhun, koji dođe do onoga što je Yakup rekao, saznati istinu koju ni on nije znao u najdubljem dijelu Hire. Sada možemo reći da počinje Hirina priča! Izbliza ćemo svjedočiti Hirinoj životnoj priči.