Moja sudbina

Moja sudbina 14 epizoda

Defne nakon sto se posvadja sa Kahramanom i kaze mu da se razvedu odlazi od njega i placuci se prisjeca trenutaka provedenih s njim. Defninu majku nakon sto zbodu u zatvoru odvode je u ambulantu i pregledaju nakon sto ustanove da je dobro puste je da se odmori kako bi joj se stanje popravilo.

Defne se pakuje i ulazi Kahramanova majka pitajuci je gdje ce a ona joj kaze da odlazi u Francusku i da je gotovo te da se razvode. Elif odlazi kod majke u zatvor u posjetu i tamo sazna da je zbodena. Defne odlazi kod Emine i tamo joj isprica sta se desilo. Elif ode majku vidjeti i dopuste joj, ali ona pobijesni nakon sto sazna sta joj se desilo. Kahraman pokusava da dobije Defne na telefon ali ne uspijeva.

Elif kaze Kahramanovoj majci da nece sutiti. Defne pokusa udariti Elif ali joj ona ne dopusti. Defne odlazi kod Elif kuci i posmatra je iz blizine placuci. Zija zeleci da iznenadi Defne i Kahramana kupi djeciju sobu i postavi je i onda pozove Defne i Kahramana da pogledaju iznenadjenje sto Defne iznenadi i rasplace.

Kahraman zeli opet da ostanu skupa i da to dijete skupa odgajaju a Defne mu kaze da postoje dva izlaza ili da ostanu skupa njih dvoje bez tog djeteta ili ce se razvesti, Kahraman joj kaze da to mora birati izmedju nje i djeteta,ali mu Defne kaze da bira izmedju nje i Elif. Na kraju Defne uzme tablete i popije ih sa alkoholom. Kijmet pozove hitnu i odvezu Defne u bolnicu. Kahraman ode u posjetu…

To Top
error: Zabranjeno kopiranje !!