Iznajmljena ljubav 15 epizoda

Omer i Defne su sami i sjede pored bazena te Defne zvoni telefon i dok je pricala oklizne joj se stikla i pada u bazen. Defne je u bazenu i naravno Omer odmah dolazi u pomoc i Defne ga povuce i on pada za njom u bazen te se ona smjeska govoreci da je to bila nesreca, da nije ona kriva.

Omer se smije dok Defne trazi telefon po bazenu a on je na ploci izvan bazena. Defne je odlučila da ispriča sve. Jedino tako se može izvući iz Nerimanine igre.

Omerovo srce je slomljeno u komadiće, glava mu je puna pitanja. Hoće li zajedno izaći iz te provalije? Hoće li pronaći način da opet budu zajedno?

Defne prati Omera. Rijesila je da ga ubijedi da je sasluša. Za to vrijeme dolazi Deniz, počet će veliki rat! Sinan, Jasemin, Nedžmi i Defne moraju da odaberu stranu.

Sude svojim dolaskom remeti svu dinamiku. Dolazi sa tajnama i računima koje mora da položi. Ismailova i Jaseminina veza na šokantan način mijenja smijer.

Jasemin će mnogo iznenaditi Ismaila. Defne ne može bez Omera, Omer ne može bez Defne. Ljubav će ih opet povezati, ali kako?

error: Zabranjeno kopiranje !!