Recept za ljubav 1 epizoda

Firat je kebabdžija iz Gaziantepa. Radi sa tetkom i prijateljima u svom restoranu u skromnom naselju Istanbula. Firatov prelijepi svijet se preokreće kada ga vjerenica ostavi na vjenčanju. Firat, zaslijepljen bijesom, na ivici je ludila. Pokušava da pronađe odgovor zašto mu je to učinila vjerenica.

I odjednom se pojavljuje ime – Tajlan Gunebakan, kojeg svi zovu “Doktor Ljubav”. Miljenik TV ekrana, poznata ličnost moderne generacije – trener ličnog rasta, sada postaje Firatov zakleti neprijatelj. Firat se neće smiriti dok ovu osobu ne nauči lekciji. Najkraći način je pokvariti sreću “doktora ljubavi”.

Iako Firat ne voli da se igra sa osjećanjima žena, “Doktor Ljubav” mu nije ostavio drugu šansu. Prema Firatovom planu, on mora pronaći doktorovu voljenu – Naz. Naz Sojler je kćerka iz poznate istanbulske porodice, koja je otvorila novi francuski restoran. A ovaj restoran je najpogodnija adresa za Firata.

Talentovani kuhar Firat, koji je nekada volio francusku kuhinju, konačno će se spojiti sa svijetom koji mu je jako nedostajao i upoznaće lijepu Naz. Ali sa Naz neće ići tako lahko. Naz Sojler je prava čelična dama, sa sopstvenim principima i pravilima.

Hoće li Firat srušiti Naz? Šta će učiniti “Doktor Ljubav” kada sazna da se Firat približio njegovog voljenoj? Naz, koja je pametna žena, hoće li shvatiti ko je zapravo Firat? Da li će Firatova igra biti otkrivena na samom početku?

error: Zabranjeno kopiranje !!